Silvester a jarné prázdniny pri mori

Situácia okolo cestovania sa pomaly opäť začína stabilizovať a my Vám prinášame aktuálnu ponuku dostupných exotických destinácií, s priamymi letmi!
Využite jedinečnú príležitosť a prežite Silvester, alebo jarné prázdniny pri mori s bezpečným priamym letom z Bratislavy. Vyhnete sa tak prestupu na medzinárodných letiskách. Podmienkou vstupu do väčšiny krajín je samozrejme PCR test, štandardne nie starší ako 72 hodín. Táto informácia sa však môže líšiť, v závislosti od jednotlivých krajín.

Čo ponúkajú slovenské cestovky?

Silvester pri mori v Turecku

Silvester v Turecku   Turecko je už tradične najobľúbenejšia dovolenková destinácia hlavne vďaka kvalitným hotelovým službám. Na kúpanie v mori to v zimných mesiacoch nebude, ale dovolenkári si určite užijú skvelé dni s jarným počasím, načerpajú silu, doplnia vitamín D na slnečných plážach, ale hlavne si užijú skvelý hotelový servis. A na rozdiel od Silvestra na Slovensku aj otvorený wellness, bazény a reštaurácie.

Špeciálna ponuka pre Silvester v Turecku:
   •   garantovaný priamy odlet už 26.12.2020 z Bratislavy aj Košíc
   •   v prípade lock downu garancia vrátenia peňazí do siedmych dní- pokiaľ nebola úhrada prostredníctvom Oznámenia o náhradnom zájazde. V tomto prípade bude vystavené Oznámenie späť v pôvodnej výške. Rovnaký postup bude uplatnený aj v prípade využitia možnosti bezplatného storna, do 14 dní pred nástupom na zájazd
   •   pred vstupom do krajiny nie je potrebné sa preukázať negatívnym PCR testom
   •   v prípade ochorenia priamo v destinácií, má hotel vyhradené karanténne izby
   •   pri návrate domov, je potrebná registrácia na príslušnom regionálnom úrade verejného zdravotníctva a na piaty deň požiadať o PCR test.

Hotely zaradené v špeciálnej ponuke Silvester v Turecku:
Adalya Elite Lara *****
Kaya Palazzo Golf Resort *****
Sueno Deluxe Belek
The Land of Legends
Rixos Premium Belek

Silvester pri mori v Egypte, ale aj predvianočné a povianočné termíny.

Silvester v Egypte   Už roky obľúbená celoročná dovolenková destinácia. Teploty vzduchu dosahujú v priemere 25°C a otužilejší sa aj okúpu. Egyptský hotelieri sú známy svojou pohostinnosťou a tak o skvelú Silvestrovskú zábavu bude určite postarané.

•   od 18.12. priame odlety z Bratislavy
   •   dostupný aj silvestrovský termín s odletom 25.12.2020 z Bratislavy aj Košíc
   •   od 1.9. je podmienkou vstupu do Egypta povinnosť predložiť negatívny PCT test, ktorý nie je starí ako 72 hodín. Tento test je možné vykonať aj priamo na letisku, pričom výsledky má cestujúci k dispozícii do 24 hodín. Do tejto doby sa odporúča zostať na izbe.
   •   do piatich dní po prílete späť, je potrebné sa opäť podrobiť PCR testu
   •   až do apríla 2021 sú v Egypte pre cestujúcich prostredníctvom CK alebo CA, poskytované víza zdarma

Pravidelné dezinfikovanie v hoteloch, lietadlách či na letiskách sa stalo bežnou súčasťou cestovania. Rovnako tak aj opatrenia, ktoré je nevyhnutné dodržiavať. My však veríme, že cestovanie si začneme opäť naplno užívať!

Kompletná ponuka vrátane Silvestra, jarných prázdnin a všetkých zimných termínov: Dovolenka Egypt

Silvester v Zanzibare

Silvester v Zanzibare   Užite si dovolenku v jednej z mála Covid free destinácií. Príjemné letné teploty, nádherné pláže, pokoj a slniečko. Silvester pri mori s nádychom exotiky môže začať.
Využite špeciálny let z Bratislavy len pre otestovaných zákazníkov.
PCR test pred odletom a po prílete v cene.

Podmienky k špeciálnemu termínu - Silvester na Zanzibare:

•   Pri rezervácii platba 30 % z celkovej ceny zájazdu
   •   Doplatok do 100 % 14 dní pred odletom
   •   Bezplatná zmena mena do 23.12.2020
   •   Storno podmienky podľa VOP
   •   V cene vstupný aj výstupný RT-PCR test na Covid-19
   •   V prípade pozitívneho testu na Covid-19, garancia 50%-ného storno poplatku
   •   Komplexné cestovné poistenie PLUS zahrňujúce liečebné náklady vrátane ochorenia Covid-19, poistenie batožiny, poistenie zodpovednosti za škodu, úrazové poistenie, asistenčné služby, poistenia storna zájazdu vrátane nenastúpenia na zájazd z dôvodu diagnostikovaného ochorenia Covid-19. Cena poistenia je 109 Eur/osoba
   •   Vstupný test 23.12.2020 na vopred určenom pracovisku (nesmie byt starší ako 72 hodín )
   •   Klienti sa dozvedia miesto testovania po kúpe zájazdu a výsledky im prídu mailom. Medirex nám pošle odberné miesta (klienti si podľa miesta bydliska vyberú najbližšie miesto alebo im dáme na výber)
   •   Ak by si chcel niekto urobiť test sám na vlastné náklady, je to možné. Cenu testu odrátame z ceny zájazdu. Ale test nesmie byť starší ako 72 hodín, teda nesmie byť robený pred dátumom 23.12.2020. Testy budú kontrolovať pri vstupe na palubu lietadla.
   •   Možnosť využiť aj náhradný zájazd aj darčekový poukaz. V prípade, že klienti použijú náhradný zájazd na ZNZ a mali poistenie Allianz, novú poistku musia mať ECP. Suma poistenia sa prenesie do ceny zájazdu, ale poistenie musí byť vytvorené nové.
   •   Počas pobytu bude klientom k dispozícii slovensky hovoriaci delegát
   •   Ak vláda zavedie, že je nutné priletieť na Slovensko s negatívnym RT-PCR testom, testy zabezpečíme ešte na Zanzibare.

Hotely zaradené v špeciálnej ponuke Silvester v Zanzibare:
Palumbo Reef Resort ****
Palumbo Kendwa ****
Palumbo Waves ****
Neptune Pwani Beach *****

Silvester na Maldivách

Silvester na Maldivách v termíne 26.12.2020 - 05.01.2021 so špeciálnym letom a so službou COVID GARANCIA.
Malebné ostrovy s očarujúcim morom a pokojnými plážami sú skvelou voľbou na relax po vianočnom zhone. Čaká na Vás priamy let z Bratislavy a potom už len nerušený oddych.

Aktuálne podmienky pre špeciálny let Silvester na Maldivách:
   •   Špeciálny priamy let z Bratislavy
   •   Kvalitný a skutočný all incllusive
   •   Až 2 deti do 15 rokov cestujú za cenu letenky
   •   Možnosť ubytovania rodín 2+2 a 2+3
   •   3 slovenskí animátori
   •   Covid Garancia

Hotely zaradené v špeciálnej ponuke Silvester na Maldivách:
Sun Island Resort & Spa
Kuramathi Island Resort
Reethi Faru
Paradise Island Resort & Spa
Sun Siyam Olhuveli
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection By Hilton
Atmosphere Kanifushi Maldives
Furaveri Island Resort & Spa
Hurawalhi Island Resort Maldives

Jarné prázdniny v Dominikánskej republike s priamym odletom z Bratislavy aj Košíc

Jarné prázdniny v Dominikánskej republike   Úžasné pláže, teplá voda a dovolenka s nádychom skutočnej exotiky. Užite si jarné prázdniny v Dominikánskej republike.

•   priamy let bez medzipristátia so spoľahlivou leteckou spoločnosťou CONDOR
   •   v ponuke prestížny hotel Melia Caribe Beach 5*, priamo pri najkrajšej pláži- Playa Bavaro
   •   kvalitné cestovné poistenie, ktoré zahŕňa aj storno zájazdu z dôvodu ochorenia na COVID, či krytie liečebných nákladov na COVID
   •   pre vstup do krajiny nie je potrebný PCR test zo Slovenska, potrebné je mať vypísané iba tlačivo Travelers health affidavit: https://www.godominicanrepublic.com/newsroom/coronavirus/